Klub posljednji na tabeli: Navijači upali u autobus i pretukli fudbalere

13.12.2021. | 09:01

Otkad je svijeta i vijeka, otkad fudbal postoji, mnogi klubovi su dožiljavali teške trenutke. Međutim, situacija u kojoj aktuelni šampion pada na posljednje mjesto na polovini šampionata je veoma rijetka, ali i to se desilo. Legija iz Varšave, gdje nastupa srpski reprezentativac Filip Mladenović, nalazi se na posljednjem mjestu poslije 16 kola.

To ne bi bilo toliko strašno, ali Legija je najpoznatiji klub iz ove zemlje i kao što je gore pomenuto, oni su aktuelni šampioni svoje zemlje, dok su takođe i iz Lige Evrope ispali tek u posljednjem kolu i tako što je njihov igrač promašio jedanaesterac u posljednjem minutu.

Tokom proteklog vikenda, Legija je pretrpjela poraz od Visla Ploka i pala je na posljednje mjesto, a to je “kap koja je prelila čašu” kod navijača ovog kluba. Naime, oni su poslije meča pratili autobus kluba, da bi čim je isti stao ušli u njega i počeli su da “sprovode pravdu” tako što su tukli fudbalere.

– Nervozni navijači Legije su pratili trenera i igrače koji su se uputili u Trening centar. Tamo su upali u autobus, izazvali su svađu i započeli su tuču sa fudbalerima. Ipak, policija je brzo reagovala, te su povrijeđena dva igrača ovog kluba – napisao je jedan od sportskih novinara iz Poljske na svom Tviter nalogu.

Na svu sreću, srpski reprezentativac, Filip Mladenović, nije bio dio tima koji je zaigrao protiv Visle Plok, pa zbog toga nije bio ni u autobusu sa ostalim saigračima.