Klop hvali Bajčetića: Izuzetan talenat, pristupa fudbalu na sjajan način VIDEO

27.12.2022. | 07:25

Fudbaleri Liverpula stigli su juče do bitne pobjede – slavili su 3:1 protiv Aston Vile, a veliku pažnju privukla je činjenica da je prvi gol u dresu „Redsa“ postigao mladi fudbaler srpskog porijekla Stefan Bajčetić. O ofanzivcu koji je u oktobru postao punoljetan poslije utakmice govorio je i menadžer tima se „Enfilda“ Jirgen Klop, i to u veoma pozitivnom svjetlu.

Liverpul se pobjedom nad Vilom probio na šestu poziciju, sada sa pet bodova manje od mjesta koje vodi u Ligu šampiona, 12 zaostatka u odnosu na lidera, ekipu Arsenala.

Bajčetić je postigao treći gol na utakmici, minut pošto je ušao u igru, prenosi Sportklub.

„Mnogo mi se dopalo kako smo igrali u provm poluvremenu. Bilo je tu mnogo odličnog fudbala, a izdvaja se trenutak u kojem smo postigli prvi gol. Sredina terena nam je bila povezana, imali smo dubinu, dobro smo igrali i na startu drugog dela i odlično smo se borili“, kazao je Jirgen Klop.

Klop se dotakao i mladih igrača.

„Stefan je izuzetan talenat. Veoma je lukav i pristupa fudbalu na sjajan način. Njegov stav prema igri je izvanredan. Ben Douk je takođe sjajan – kakav dribler! Bobi Klark je takođe na tom nivou, iako danas nije bio u sastavu, a imamo i odličnog Kalvina Remzija“, naglasio je njemački stručnjak.

Iduću utakmicu Liverpul igra već u petak – dočekaće Lester u okviru 18. kola Premijeršipa.