KKI “Vrbas” spreman za organizaciju Evrolige dva

14.02.2019. | 15:24

Košarkaški klub invalida “Vrbas” iz Banjaluke obavio je veliki dio posla na planu priprema i organizacije za predstojeću Evroligu dva, koja će biti održana u banjalučkoj Sportskoj dvorani “Borik” od 7. do 10. marta, naveo je predsjednik ovog kluba Marinko Umičević.

Umičević je predsjedniku Republike Srpske Željki Cvijanović zahvalio za prihvaćeno pokroviteljstvo za ovo takmičenje, navodeći da se i ona svojevremeno bavila košarkom, a zahvalio je i gradu Banjaluka i gradonačelniku Igoru Radojičiću.

U saopštenju ovog kluba navedeno je da su na planu smještaja učesnika, hrane i tehničkih stvari u vezi sa organizacijom Evrolige dva, grupa “B” naišli na razumijevanje Ljubomira Ćubića, čiji su hotel zakupili u vremenu održavanja takmičenja, zatim rukovodstvu hotela “Bosna” i zaposlenima u Sportskoj dvorani “Borik”.

-Veliku podršku dobijamo i iz Beograda od proslavljenog košarkaša Zorana Moke Slavnića, tako da ne sumnjamo da će ova manifestacija biti organizovana na najvišem nivou – navedeno je u saopštenju.

Iz Košarkaškog kluba invalida “Vrbas” ističu da će na takmičenje doći veliki broj navijača iz Francuske, Holandije, Turske i Izraela, navodeći da će takmičenje biti na visokom nivou s obzirom na snagu ekipa koje dolaze iz pomenutih zemalja.

-Pokušaćemo da uz pomoć Turističke organizacije Banjaluke napravimo program obilaska za naše goste, a nadamo se i nastavku uspješne saradnje sa organizacijama `Zdravo da ste` i `Omladinski komunikativni klub /OKC/ – navode iz “Vrbasa”.

 

Izvor:(SRNA)