KKI Vrbas spreman za Evroligu dva

26.02.2019. | 17:50

Banjalučki Košarkaški klub invalida Vrbas spremno će dočekati Evroligu dva koja će u Banjaluci biti održana od 7. do 10. marta, izjavio je Srni predsjednik ovog kluba Marinko Umičević.

Umičević je rekao da su obezbijeđene trenerke i dresovi u koje je utkan zmijanjski vez, te naglasio da će košarkaši Vrbasa na ovom takmičenju biti pravi ambasadori Banjaluke, Republike Srpske i BiH.

– Nadamo se velikoj podršci sa tribina, a promoter ove manifestacije je proslavljeni srpski košarkaš Zoran Moka Slavnić koji je pozvao navijače `Crvene zvezde` i drugih klubova da dođu u Banjaluku i pruže podršku Vrbasu- naveo je Umičević.

Kao zagrijavanje za “Evroligu dva”, u kojoj će učestvovati najbolje ekipe iz Francuske, Izraela, Holandije i Turske, Vrbas u subotu, 2. marta, u Beogradu u okviru trećeg kola “NLB” lige igra sa ekipama iz Austrije i BiH, a jedna pobjeda obezbjeđuje prvo mjesto u grupi.

– Јoš nije počelo domaće prvenstvo, gdje ćemo isprobati neke nove varijante. Nadamo se da ćemo dočekati Evroligu u dobroj formi – naveo je Umičević.

 

Izvor:(RTRS)