KKI Vrbas na sjajan način započeo NLB ligu: Banjalučani deklasirali domaćina u Podgorici

10.02.2024. | 15:56

Igrači Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“ sjajno su startovali u trećem kolu Wheel NLB lige koja se održava u Podgorici.

Od prvog minuta izabranici trenera Gorana Matića su dominirali i nijednog trenutka nisu dozvolili Crnogorcima da im ugroze vođstvo koje se iz minuta u minutu povećavalo. Na poluvremenu su imali +16 i već je tada bilo jasno da će doći do trijumfa protiv Podgoričana koji su se silno pojačali za tekuću sezonu.

Ipak, višestruki osvajači NLB lige iz Banjaluke pokazali su da su i dalje najkvalitetnija ekipa i na kraju su potpuno „razbili“ rivala za više nego zasluženih 81:53.

Vlado Švraka sa 21 poenom bio je najefikansiji u pobjedničkom sastavu, dok je jedan manje ubacio Ademir Demirović. Na drugoj strani, u poraženoj ekipi, nešto bolji utisak ostavio je Ramo Rekanović koji je dao 22 poena.

Po završetku susreta igračima je na odlično obavljenom poslu čestitao predsjesnik kluba Marinko Umičević. Dodajmo da do kraja današnjeg programa Košarkaški klub invalida „Vrbas“ očekuje duel sa KKI Zagreb koji je zakazan za 16.45 časova, piše Glas.