Kćerki ispunio želju! Đoković opisao kako je protekao susret sa Nejmarom VIDEO

06.06.2023. | 18:46

Najbolji srpski teniser Novak Đoković u pauzi između mečeva na Rolan Garosu trudi se da slobodno vrijeme provodi sa djecom i da uživa u stvarima koje ga zanimaju.

Tako je imao priliku da posmatra meč PSŽ Klermon na kojem je upoznao Lionela Mesija, Kilijana Mbapea, Nejmara i ostale zvijezde ovog kluba sa svojim mališanima. Novak je objasnio srpskim novinarima u Parizu i glavni razlog zbog kojeg su mališani željeli da vide fudbalske zvijezde.

“Nejmara smo takođe vidjeli, potpisao se na dres mojoj Tari, a Stefan voli Mesija. Eto, oni su imali priliku da dožive. Tara ne prati sport, ali zna zbog njene drugarice, koja je polu Brazilka polu Srpkinja, ima neka pjesma koja je popularna i napravljena za Nejmara. To je postalo hit, ona pleše uz to, pa je Taru navukla na to. Onda je meni rekla, hoću da ga upoznam, on je u onoj pjesmi. Ona se popela meni u krilo i zapitkivala gdje je Nejmar, kada ćemo do njega, a onda se zamrzla, postidjela se! Lijepo iskustvo, vidim kako reaguju na poznate osobe, baš lijepo iskustvo”, opisao je Đoković, prenosi Telegraf.
Potom, pojavio se i snimak susreta fudbalskih supertarova sa Novakom i njegovom porodicom, a na njemu se vidi zagrljaj sa Nejmarom, kao i zajedničko fotografisanje.

Oznake: Đoković, Nejmar, Susret