Katai za vikend prekinuo golgeterski post: Vjerujem da možemo da pobijedimo svakog

04.10.2022. | 13:46

Tačka na golgeterski post u idealnom trenutku – uoči sudbonosne evropske utakmice Crvene zvezde sa Ferencvarošem. Aleksandar Katai je zatresao mrežu poslije 926 minuta na zvaničnim mečevima.

Prethodni put bio je strijelac 29. jula na meču sa Radnikom iz Surdulice.

“Znači mi što sam pogodio, ali bez obzira na statistiku, uvijek se trudim na terenu da doprinesem što je više moguće, kako bih pomogao ekipi. Naravno, volim da postižem golove, kao i svaki napadač, tako da s te strane me raduje i vjerujem da je ovo početak lijepe serije”, istakao je Aleksandar Katai, u prošloj sezoni ubjedljivo najbolji i najefikasniji igrač Crvene zvezde.

On je rekao da se ne opterećuje ni kada je dobro, ni kada je loše.

“Mislim da je to samo nepotreban pritisak. Naravno, nekad lopta više, nekad manje sluša, ali bitno je da fudbaler vjeruje u sebe i na kraju sve dođe na svoje”, dodoa je on.

On se zahvalio navijačima na podršci.

“Zaista imamo poseban odnos i generalno mi imponuje što me vole. Nastaviću da se borim na terenu i da im to vraćam dobrim utakmicama. Više puta sam isticao da ne postoji mjesto gdje se ljepše osjećam nego u Crvenoj zvezdi, a navijači su svakako jedni od najzaslužnijih za to”, rekao je Katai.

Zvezdu za dva dana očekuje duel trećeg kola Lige Evrope protiv Ferencvaroša.

“Vjerujem da možemo da pobijedimo svakog, pogotovo kada smo domaćini. Ovdje je publika naš 12. igrač, nadam se da će doći u što većem broju i ponovo napraviti atmosferu za pamćenje. Poštujem Ferencvaroš, zaista su ozbiljna ekipa i vjerujem da će biti dobra utakmica. Situacija je takva da treba da zbijemo redove i pokažemo se u pravom svjetlu, tako da vjerujem u moć timskog duha koji posjedujemo, ali i kvaliteta”, zaključio je Katai.