Kanselo govorio o sukobu sa pljačkašima: Moja porodica to nije zaslužila

14.02.2022. | 17:45

Fudbaler Mančester Sitija Žoao Kanselo prvi put je javno govorio o pljački koju su on i njegova porodica preživjeli decembra prošle godine.

Portugalac je zadobio posjekotine po licu nakon što je pokušao da se suprotstavi bandi, koju su činila četvorica kriminalaca.

“Moja porodica nije zaslužila da prođe kroz to. Ali to je život, na žalost takve stvari se dešavaju. Morao sam da nastavim dalje”, rekao je Kanselo prvi put govoreći medijima o strašnom incidentu.

Kanselo je tada na Instagramu napisao da je povrijeđen nakon napada četvorice provalnika, kao i da su tom prilikom bili ugroženi i članovi njegove porodice, što ga je posebno razbjesnilo, tako da nije uopšte razmišljao da li da im se suprotstavi.

“Nažalost, danas su me napale četiri kukavice koje su me povrijedile i pokušale da povrijede moju porodicu. Kada pokažete otpor, to se dešava. Uspjeli su da mi uzmu sav nakit i ostave me sa licem u ovakvom stanju“, napisao je tada na društvenim mrežama.

Žoao Kanselo je nakon procjene klupskog medicinskog osoblja mogao da igra u pobjedi Sitija nad Arsenalom (2:1) 1. januara – dva dana nakon napada.