“Kako vas nije sram”: Drama u svlačionici Junajteda, Ronaldo urlao na saigrače

23.10.2021. | 11:10

Prva zvijezda Mančester Junajteda Kristijano Ronaldo bio je kreator totalnog preokreta u utakmici Lige šampiona u kojoj je Junajted 0:2 protiv Atalante pretvorio u veliku 3:2 pobjedu.

Nekoliko dana nakon utakmice procurila je vijest iz svlačionice da se Portugalac biranim riječima okomio na saigrače tokom poluvremena.

Pitao je saigrače da li ih je sram zbog pristupa u utakmici pred svojim navijačima. Bjesnu je tiradu začinio riječima o tome da postoji mogućnost da se ne prođe grupa u slučaju poraza. Vjeru u preokret tad je u svlačionici izrazio i menadžer Ole Gunar Solskjer dodavši da se može pobijediti ako se da brzi gol za 1-2.

Tako je i bilo pa je Solskjer barem nakratko otklonio pritisak pod kojim je već duže vrijeme kada se ozbiljno počelo pričati o njegovoj smjeni.

Junajted je imao loš ulazak u sezonu i sad ih u nedjelju očekuje nova veliki test jer na Old Traford dolazi vodeći i neporaženi Liverpul. Pobjedom bi Junajted mogao skoči na jednu od prve četiri pozicije u Premijer ligi zavisno o drugim rezultatima, piše Telegraf.