Kakav šou s policijom: Kanga kasni na derbi, ali… VIDEO

21.04.2024. | 10:26

Strogi saobraćajni policajac, zadužen za “zatvaranje” ulica Ljutice Bogdana i Doktora Milutina Ivkovića u Beogradu, preusmeravao je juče saobraćaj u pravcu Bulevara Oslobođenja u stilu “ni po babu, ni po stričevima”.

Jedan od onih kojima uoči početka 173. večitog derbija nije bilo dozvoljeno da skrenu desno na Autokomandi, bio je i prvotimac Crvene zvezde, Gelor Kanga.

Videvši da je vrag odnio šalu i da bi mogao da zakasni na najvažniju utakmicu u sezoni, Gabonac je napustio vozilo i pokušao saobraćajcu da objasni da on, prosto, mora da prođe tuda, inače je u velikom problemu.

@stameni.m Kad igraš u Zvezdi a saobraćajac navija za Partizan 😄 @guelorkanga #crvenazvezda #partizan #vecitiderbi #crvenazvezdafk #derby #viral #superligasrbije #foryou #foryoupage #srbija #beograd #fudbal #arenasport ♬ original sound – Miloš S.

„Brate, I play now“, pokazivao je Kanga na sat, aludirajući na to da mu vrijeme ističe i da trener Vladan Milojević neće imati razumijevanja.

Shvativši o kome se radi, revnosni policajac je napravio izuzetak i propustio Kangu, koji je potom zauzeo mjesto u startnoj postavi Crvene zvezde i postigao izjednačujući pogodak sa bijele tačke poslije vođstva Partizana.