Kačenje kopački “o klin” nije opcija: Ibrahimović odlučio gdje nastavlja karijeru

Kada se nedavno vratio u švedsku reprezentaciju, postalo je jasno da ne želi još da završi karijeru iako mu se bliži 40. rođendan, a to je potvrdio i odlukom gdje će igrati u narednoj sezoni.

Vijest koju su navijači Milana čekali objavili su danas pod oznakom “hitno” svi italijanski mediji dogovor između uprave roso-nera i Zlatana Ibrahimovića je postignut i legendarni Šveđanin će i naredne sezone nositi crveno-crni dres.
Ibrahimović je ne samo na terenu, tokom takmičarskih mečeva, već i kada utakmice nisu u toku potpuno “preuzeo” ekipu Milana, postavljajući se kao istinski vođa, ali i mentor mladim igračima. Njemu se, a to je u nedavnom sjajnom intervju i istakao, ta uloga veoma sviđa, a sada je sa upravom kluba dogovorio i nastavak saradnje.
U danima koji su pred nama, ovaj 39-godišnjak će potpisati sporazum po kome će do juna 2022. biti igrač Milana.
“Skaj sport” iz Italije javlja da će mu plata biti 6,5 miliona evra za narednu sezonu, a dodatnih 500.000 evropskih novčanica ugovorom je predviđeno ako se ispune uslovi za te bonuse, najviše na osnovu dobrih rezultata na domaćoj i međunarodnoj sceni, na kojoj će Ligu šampiona i dalje biti prioritet.

Ostavite komentar: