Juventus želi dovesti još jednog Srbina: Pavlović počastvovan što ga traži velikan

26.01.2023. | 17:04

Bivši fudbaler Partizana, a sada član Salcburga, Strahinja Pavlović nalazi se na listi želja Juventusa, navode italijanski mediji.

Prema pisanju “Gazeta delo Sport”, defanzivac Srbije našao se na meti kluba iz Torina, nakon što je Jakub Kivior prešao u Arsenal.

U intervjuu za italijanski list, Pavlović je naveo da je počastvovan što se “stara dama” interesuje za njega, a ukoliko pređe u Juventus, tamo će mu društvo praviti srpski fudbaleri Filip Kostić i Dušan Vlahović.

“Juvenutus je bio zainteresovan za mene, ali nisam bio u Torinu. To je veliki klub i uvijek je čast kada vaše ime povezuju sa takvim timom, ali sada sam fokusiran na Salcburg. Želimo da napravimo dobre rezultate u ligi, kupu i Ligi Evrope. Vidićemo šta će biti u budućnosti”, rekao je Pavlović.

Osvrnuo se i na odnos sa Dušanom Vlahovićem.

“Vlahović je moj veoma dobar prijatelj. Dosta pričamo, dosta smo i proveli vremena zajedno u nacionalnom timu. Uvijek je uživanje igrati sa njim. Želim da se Dušan vrati u dobru formu što prije, Juventusu treba Vlahović”.

Štoper reprezentacije Srbije ima ugovor sa austrijskom ekipom do ljeta 2027. godine, a njegova trenutna tržišna vrijednost se procjenjuje na 20 miliona evra. Tokom karijere igrao je za Partizan, Monako, Serkl Briž, Bazel i Salcburg.