Jokić predmet kritike zbog jedne fotografije: “Imaš milione, osvijesti se više!

18.08.2023. | 16:22

Jedan od najboljih košarkaša Nikola Jokić svoju ljetnju pauzu koristi za odmor u rodnom Somboru, gdje je posvećen nekim drugim aktivnostima osim košarke.

Nikola Jokić na svakom koraku privlači pažnju, a javnosti je posebno zanimljiv njegov hobi, konjičke trke, koje nikad ne propušta.

U avanturama po Somboru mu se nedavno pridružio i saigrač iz Denvera i prijatelj Aron Gordon, koji se u Nikolinom kraju po svemu sudeći odlično provodi, a u to smo se uvjerili i na društvenim mrežama.

Upravo je fotografija Gordona i Jokića sa konobarom iz jednog restorana privukla mnogo komentara na Tviteru. Naime, oni su poručili hranu za nošenje, a to je podstaklo neke ljude na negativne komentare.

“Koliki seljak moraš biti da od konobara tražiš da ti spakuje od ručka što nisi pojeo… Brate imaš milione, osvijesti se više”, glasio je opis iznad jedne objave, da bi potom usljedili komentari u odbranu srpskog košarkaša.

U svakom slučaju, čak i da je Nikola tražio da mu spakuju dio ručka koji nisu pojeli, to je sasvim uobičajeno u svim restoranima, bez obzira na to koliko novca neko posjeduje, piše Glas.