Jelena Dokić porukom zabrinula fanove: Imam traume, čekam da mi rane zacijele

28.12.2021. | 13:48

Nekada velika nada ženskog jugoslovenskog i svjtskog tenisa Jelena Dokić ponovo se oglasila na društvenim mrežama zbog svojih privatnih problema.

Nekada četvrta teniserka svijeta je više puta otkrivala kroz kakve životne drame je prolazila, a sada je očigledno ponovo u nezavidnoj situaciji, prenosi Mondo.

Dokićeva živi i radi u Australiji, a jedno vrijeme se pojavljivala kao stručni teniski konsultant tokom Australijan opena. Prije par mjeseci je otkrila da je svojevremeno pomišljala na samoubistvo, a sada je ponovo zabrinula svoje fanove na društvenim mrežama objavom na svom Instagram profilu.

“Ćao svima! Sigurna sam da ste primijetili da me nema na društvenim mrežama već neko vrijeme. Hvala svima za poruke brige i zabrinutosti za mene, iskreno to cijenim. Prolazim kroz veoma težak period života, kroz veliku promjenu i treba mi vrijeme da se oporavim. Da se rane zacijele i da prevaziđem bol i traume kroz koje sada prolazim. Znam da su mi mnogi od vas pisali i da nisam odgovarala, sada vidim poruke i samo znajte da vidim poruke i cijenim ih mnogo, samo sada nisam u dobroj situaciji da odgovaram i komuniciram kao što inače činim i jako mi je žao zbog toga”, napisala je Dokićeva.

Bivša teniserka je odlučila da se udalji sa društvenih mreža.

 

“Isto važi i za objave, malo ću se isključiti sa Instagrama, na neko duže vrijeme. Znam da mnogi od vas vole moje objave i nalaze inspiraciju u njima, žao mi je što ne mogu da budem tu za vas. Svima koji su me zaustavili na ulici i rekli koliko ih inspirišu moje riječi – hvala vam. Znajte da vas volim i da sam veoma zahvalna na porukama podrške i ljubavi. Poruka prijateljima i bliskim ljudima koji znaju kroz šta prolazim – hvala na svemu, pružate ljubav i brigu. Ne znam šta bih bez vas. Vratiću se i biću jača nego ikad, ne osjećam se sada dobro, ali vratiću se. Uvijek sam znala da će Sunce ponovo sijati. Hvala na razumijevanju, nadam se da ste svi imali lijep Božić i želim srećnu Novu svima, volim vas sve”, zaključila je Dokićeva.

Podsjetimo, Jelena Dokić je više puta u javnosti govorila o traumi koju je imala u odnosu sa njenim ocem Damirom. Dokićeva je svojevremeno otkrila da ju je otac i psihički maltretirao i tukao, da bi o svemu detaljno pisala u svojoj autobiografiji.

Teniserka koja je na vrhuncu bila početkom 2000-ih godina, otkrila je da joj je u to vrijeme upravo otac Damir bio najveća prepreka u životu.

“Borila sam se sa teškom depresijom dvije godine. Nekoliko mjeseci nisam igrala tenis… Imala sam probleme sa svime – kilažom, mentalnim stanjem… Baš sam teško živjela u tim trenucima. Ali sam se trudila da vjerujem, a Bog mi je bio prioritet”, jednom prilikom je pričala Dokićeva.