“Janičić je završena priča”: Defanzivac zbog nediscipline neće igrati za Borac dok je Jagodić trener

07.09.2020. | 14:07

Trener Fudbalskog kluba Borac Vlado Jagodić u nastavku takmičenja neće računati na iskusnog defanzivca Nemanju Janičića.

On je suspendovan nakon što nije želio da uđe na meču protiv Krupe, a razgovori između uprave, stručnog štaba i igrača nisu donijeli rezultat.

“Što se meče tiče, Janičić je završena priča. To što se desilo ne bih volio nikom da se desi. Rekao sam to ranije a sad ponavljam klub je iznad svih nas. Postoje jasna pravila koja moraju da se poštuju. Meni je ovo neshvatljivo posebno jer je Janičić bio među sedam-osam igrača po učinku. Žao mi je jer je bio primjer na pripremama i ne znam zašto je to uradio. Zbog toga sam podnio disciplinsku prijavu, pa je igrač suspendovan. Održali smo sastanak a na njemu je svako imao svoj stavove. U tim situacijama trener odgovara za stanje u ekipi. Što se mene tiče na njega više ne računam do kraja ugovora ili dok sam ja na klupi Borca. Klub i on će riješiti međusobne odnose”, istakao je Jagodić.

Žalo u Slobodi

Napadač Mamadu Žalo takođe odlazi na pozajmicu. On bi u toku dana trebao da se priključi članu Prve lige Republike Srpske, Slobodi iz Novog Grada.

“Žalo se maksimalno trudio na treninzima, ali još uvijek nije na nivou koji nam je potreban za Premijer ligu BIH. Za njega je potrebno da se još više adaptira i da igra. Sloboda je nakon povrede Trivana tražila rješenje i očekujem da uskoro bude kod njih”, dodao je Jagodić, prenosi Srpskainfo.