Ivana Španović : “Srećna sam što ću pred domaćom publikom braniti svoju titulu”

13.03.2022. | 19:27

Kako je rekla u emisiji “Sve u svemu” sa Marijom Kilibardom, ljubav i sreću pronašla je uz Marka Vuletu – svog trenera, ali i životnog partnera. Emotivna veza nije se odmah rodila, već je postepeno, iz dana u dan rasla, a danas joj je on najveća podrška u životu, ali i u karijeri uspešne atletičarke.

“Naš odnos je u početku bio profesionalan. Kad sam prvi put stupila u kontakt sa njim, videla sam da čovek zna svoj posao i da je dosta obrazovan. Već tada sam bila oduševljena njime”, rekla je Ivana i dodala da joj je suprug, ujedno, i najveći kritičar kada je u pitanju njen režim ishrane.

Najveća zabluda je, kaže ona, da sportisti žive kao roboti, te da imaju striktan režim ishrane, a čak ni ona nije izuzetak – voli da se malo opusti, ali sve ima svoju granicu.

“NIkad nisam volela da imam te ekstreme, ni u jednoj sferi života. Samim tim što je sport bio lični odabir, vodim računa o ishrani, ali i o sebi”, kaže ona i dodaje:

“Volim da probam nove stvari, jer da nisam sve od života štipnula bilo bi mi žao”. Sve u životu bi trebalo da se proba, a “tajming”, kaže naša atletičarka, je krucijalan.

Što se tiče njenog venčanja, ona je istakla da prvobitno nije bilo koncipirano onako kao što znamo.

“Mi smo hteli sa kumovima i roditeljima da otputujemo, a kasnije da napravimo venčanje u Srbiji”, rekla je ona, te se zahvalila svim svojim prijateljima, rodbini i kolegama koji su uspeli tog dana da podele ovu radost sa njom.

Za sam kraj emisije, naša slavna atletičarka otkrila je da se već četiri nedelje priprema za Svjetsko prvenstvo u “Štark areni” i nada se da će uspeti da ispuni očekivanja svog naroda.

“Mnogo sam srećna što ću pred domaćom publikom braniti svoju titulu”, istakla je ona.