Istraga traje: Mladi fudbaler (20) u subotu igrao, dan kasnije pronađen mrtav

Mladost iz Domaljevca, član Prve županijske lige – Posavina, saopštila je tužnu vijest.

Mato Matić golman niželigaša FK Mladost Domaljevac, preminuo je u 20. godini, objavio je njegov klub.

Kako je navedeno na Fejsbuk stranici “Domaljevac – Dijaspora”, Matić je u subotu igrao utakmicu za svoj tim, a dan kasnije je pronađen mrtav u automobilu pored jedne diskoteke u Orašju.

U ovom momentu nisu poznate okolnosti pod kojima je došlo do tragičnog događaja, a tužne vijesti potvrdio je njegov klub.

“Današnji dan će se pamtiti po gubitku jedne mlade duše, člana našeg kluba, člana našeg tima i osobe koja je od malena krasila kopačkama naš teren i naš gol. Crno je osvanulo jutro nad našim selom. Iskreno saučešće njegovoj porodici, prijateljima i svima koji su ga poznavali. Jedan ovako mladi život ne bi smio ovako da se završi. Mato se u zadnjih godinu dana posvetio nekim višim ciljevima, akademiji i policijskoj uniformi, a uz to nastavio je davati svoj doprinos i na zelenom travnjaku. Hvala ti Mato na svakom treningu, na svakoj utakmici koju si odigrao i svakom minutu koju si proveo s nama”,  stoji u saopštenju i dodaje se:

Bodri nas sada sa nekog drugog, boljeg mjesta, budi spokojan, budi miran, a mi ćemo nekako krenuti dalje, u tvoju čast. Neka ti je laka crna zemlja, topla postelja, a tvoj odlazak je znak da ništa u životu nema i neće imati smisla, da ništa materijalno nije vrijedno i da se nikad ne zna kako jedan dan može završiti. Mi ćemo se teško izboriti s tim da te nema, ali ostaje za tobom mnoštvo uspomena, puno smijeha i lepih trenutaka. Počivaj u miru božjem, anđele., prenosi Sportal.

Ostavite komentar: