“Imam želju da seriju vratim u Beograd”: Bajić optimista pred meč Igokee sa Zvezdom

Pred košarkašima Igokee je drugi meč polufinalne serije plej ofa ABA lige.

Crvena zvezda u Laktaše stiže riješena da završi posao koji je započela u Beogradu. Ipak, u timu Dragana Bajića vlada optimizam i vjeruju da mogu do izjednačenja.

U prvom meču Igokea je parirala Zvezdi 30 minuta, a onda doživjela neobjašnjiv pad. Mnogo problema sa povredama otežavalo je posao treneru Igokee, ali sada je i to iza njih. Dragan Bajić očekuje dobru rekaciju svojih igrača, i da uz agresivnu odbranu i poštovanje svih dogovora seriju vrate u Beograd.

“Ja kao trener imam želju da seriju vratim u Beograd, imamo šansu da na domaćem parketu dobijemo Crvenu zvezdu. Moramo biti maksimalno fokusirani na zadatke koje postavimo sebi, koncetracija mora da bude na najvišem nivou i moramo imati više raspoloženih igrača kada je napad u pitanju, u donosu na prvu utakmicu, ako želimo da ostvarimo pobjedu. Nadam se dobroj reakciji, dobroj utakmici i ako nam se ukaže prilika siguran sam da ćemo je znati iskoristiti i seriju vratiti u Beograd”, izjavio je trener Igokee Dragan Bajić.

Utakmica u Laktašima igra se sutra u 18 časova i 30 minuta uz direktan prenos na našem programu. U drugom polufinalu u 21 čas, Mornar na svom parketu traži izjedančenje u seriji protiv Budućnosti, piše ATV.

Ostavite komentar: