Igrač Igokee pozitivan na koronavirus

25.08.2020. | 20:50

Šampion Bosne i Hercegovine i učesnik ABA lige potvrdio je da u svojim redovima ima košarkaša koji je pozitivan na korona virus.

Košarkaški klub Igokea ima problema sa korona virusom, potvrđeno je u saopštenju aleksandrovačkog kluba, koje prenosimo u cjelosti.

“KK Igokea obavještava javnost da je jedan igrač pozitivan na virus kovid-19. Prema odredbama Zakona o zaštiti ličnih podataka (GDPR), klub neće objaviti identitet zaražene osobe.

U skladu sa epidemiološkim protokolima, KK Igokea je odmah obavio testiranje svih igrača, članova stručnog štaba i zaposlenih koji su bili u kontaktu sa zaraženim igračem, poslije čega je utvrđeno da su svi ostali u klubu negativni na prisustvo virusa kovid-19.

Prema preporukama Higijensko-epidemiološke službe i Ministarstva zdravlja Republike Srpske, KK Igokea će za dva dana ponoviti testiranje, a svi igrači, članovi stručnog štaba i zaposleni u klubu do tada će se pridržavati svih propisanih mjera. U dosadašnjem radu, KK Igokea je sproveo sve epidemiološke mjere zaštite, u skladu sa uputama Higijensko-epidemiološke službe.

O svim daljim koracima, KK Igokea će blagovremeno obavještavati javnost”, navedeno je u saopštenju.

Oznake: Igokea, Korona virus