Igor Makitan: Vrijeme je da Krupa osvoji Kup Republike Srpske

02.06.2021. | 11:37

Fudbaleri Krupe žele napokon da prekinu seriju neuspjeha u finalima Kupa Republike Srpske. Ekipa iz kanjona Vrbasa je odigrala tri finala i nije uspjela da dođe do trofeja u ovom takmičenju.

Prvi put je slavio Rudar Prijedor, da bi zatim dva puta bijeljinski Radnik slavio u duelima protiv Krupe. Prvi put su Semberci slavili nakon penala, da bi zatim slavili sa 3:1.

Učesnik dva finala bio je defanzivac Igor Makitan koji vjeruje da je došlo vrijeme da Krupa podigne pehar.

“Sigurno da nakon što smo izborili opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine želimo i da osvojimo trofej koji nam nedostaje. Krupa je poražena u tri finala, a sad smo favoriti protiv Leotara. Međutim nema opuštanja to treba da dokažemo na terenu. Bio sam učesnik ta dva posljednja finala i nismo imali sreće u njima, ali vjerujem da ova ekipa sad može doći do toliko željenog trofeja. Najbitnije je da smo kompletni, puni samopouzdanja i želimo da ovu sezonu krunišemo na najbolji način a to je osvajanjem trofeja, koji bi nam puno značio.  Zadnja je utakmica u sezoni i daćemo maksimum da je završimo na pravi način”, istakao je Makitan.