Igor Dodik nakon pobjede Igokee nad Zvezdom: Timski duh je ključ uspjeha

Priželjkivali su svi u Igokei majstoricu u Beogradu i to im se ostvarilo. Treća utakmica odlučiće putnika u finale ABA lige. Mnogi ovu Igokeinu sezonu porede sa šampionskom iz 2013. godine.

Osim dobrih partija u regionalnom takmičenju Igokea je napravila i dobar rezultat u FIBA Ligi šampiona. Svi u klubu prezadovoljni su urađenim.

“Ove sezone imali smo sedam poraza. Sa druge strane igrali smo i Evropu. Nismo očekivali da ćemo proći u grupnu fazu, pogotovo u TOP 16. Trener Bajić je bio i te 2013. godine, kao i ove. Sigurno da je on jedan element koji donosi uspjeh Igokei. Ono što krasi ovaj tim je zajedništvo i atmosfera koju oni imaju između sebe. Igraju kao tim, a ne za sebe i svoju statistiku”, izjavio je generalni menadžer Igokee, Igor Dodik, navodi ATV portal.

Dodik je iskoristio priliku da čestita treneru Bajiću na priznanju koje je dobio kao najbolji trener ABA lige, ali i pohvalio mlade igrače.

“Mnogi klubovi se rapsituju za naše mlade igrače i to je ono što nas raduje. Isto tako moram da kažem da ćemo zadržati veći dio igrača iz ove sezone. U završnim smo pregovorima sa Karmajklom oko produženja saradnje”, dodaje Igor Dodik.

Kada su planovi za narednu sezonu u pitanju Igokea će i naredne sezone najvjerovatnije igrati FIBA Ligu šampiona, ali po svemu sudeći, odmah od grupne faze.

 

 

Ostavite komentar: