Idi mi – dođi mi! De Hea se vraća u Mančester junajted?

26.10.2023. | 09:32

Bruji engleska štampa: Mančester junajted želi da vrati Davida de Heu! Ne, nije problem sa Andreom Onanom, iako nije u naročitoj formi otkako je stigao na Old Traford, mada mu možda odbranjeni penal protiv FK Kopenhagena malo podigne samopouzdanje.

U stvari, jeste problem u Onani, ali nije u njegovoj formi. Nego je problem što će Kamerunac na zimu da ode na Kup Afrike i zbog toga će propustiti osam utakmica Junajteda. I to već izaziva paniku na “Teatru snova”.

Jer, Erik ten Hag na raspolaganju ima još novajliju od ljetos Altaja Bajindira, koji još nije upisao ni minut na golu Mančestera, kao i veterana Toma Hitona, koji muku muči sa povredama ove sezone i bilo bi krajnje pogrešno osloniti se na njega.

Zato je u Junajtedu nekom sinula ideja da se pozove nazad David de Hea. Tehničkih prepreka nema, jer španski golman nema klub, što je potpuno nevjerovatno. No, kvaka je vjerovatno što sebe izuzetno cijeni i neće da ide za ništa manje od onog što zaslužuje. De Hea je otišao na ljeto iz Mančestera zato što mu je istekao ugovor, a nije želio da prihvati novi sa smanjenom platom od skoro 400.000 evra nedjeljno.

Ipak, pošto je golman očigledno precijenio svoje kvalitete, očekujući brdo ponuda, Englezi tvrde da postoje pozitivni signali sa obe strane da se saradnja obnovi.

Oznake: Mančester