Ibrahimović apeluje na upravu Milana: Dajte Luki Joviću novi ugovor

06.02.2024. | 09:25

Menadžment Milana mora na kraju sezone da odluči da li će Luka Jović ostati u redovima “rosonera”, a legendarni Zlatan Ibrahimović je već dao mišljenje o tome da li Srbin mora da ostane u redovima ovog tima.

Luka Jović je u Grad mode stigao na “suvu” jednogodišnju pozajmicu, bez prava otkupa, a Milan je na sebe preuzeo isplatu polovine plate Srbina u iznosu od 2.500.000 evra, jer podsjetimo, drugu polovinu i dalje plaća madridski Real.

Jović je u Seriji A ove sezone do sada odigrao 19 utakmica i ostvario je učinak od sedam golova i jedne asistencije. Vrijedi pomenuti da je postigao i dva pogotka u Kupu Italije, dok je u Ligi šampiona odigrao dvije utakmice, ali se još uvijek nije upisao u strijelce.

Korijere dela Sera poredi Jovića sa Danijelom Masarom, koji je često morao da se zadovolji mjestom na klupi dok je bio u Milanu 1990, ali je postigao neke veoma važne golove ulazeći sa klupe.

Joviću ugovor ističe na kraju sezone, a legendarni Zlatan Ibrahimović podržao je ideju i uputio apel menadžmentu Milana da zadrže Srbina i dalje u svojim redovima.