I fudbaleri Krupe bruse formu na Zlatiboru

10.07.2020. | 18:16

Poput fudbalera Borca i igrači Krupe su već dva dana na Zlatiboru na pripremama. Naša ekipa ispratila je trening i novog – starog premijerligaša.

Tim Zorana Marića nakon dvije sedmice rada u Banjaluci stigao je na srpsku planinsku ljepoticu, gdje će, osim treninga, odigrati i nekoliko test mečeva, nakon kojih će srpski stručnjak vidjeti mogućnosti svog tima.

– Nismo prvi put na Zlatiboru, gdje dolazimo zato što znamo da su uslovi fenomenalni. Prešli smo u treću nedjelju rada u kojoj pokušavamo da iz kadra sa kojim raspolažemo izvučemo maksimum. U očekivanju smo određenih prinova i nadam se da će u dogledno vrijeme pristupiti našoj ekipi, kako bismo koliko-toliko mogli da ih uigramo pred početak prvenstva. Zadovljan sam pristupom i odnosom momaka. Ali, moram naglasiti da osim Karišika, raspolažemo praktično sa identičnim sastavom kao pred početak prošlogodišnje sezone u Prvoj ligi Republike Srpske, ali bez Jove Lukića i Josipa Miketeka, koji su nam bili ključni igrači, tako da smo možda za nijansu i slabiji nego lani – rekao je Marić.

Kapiten Nikola Dujaković nada se da Krupa neće igrati samo epizodnu ulogu u bh. eliti, kako je to bilo prije dvije sezone.

– Trenutna ekipa sigurno da ima kvalitet, ali naravno da očekujemo i pojačanja, kako ne bismo igrali epizodnu ulogu u Premijer ligi BiH. Nadam se da ćemo, uz adekvatna pojačanja, biti svima konkurenti – dodao je Dujaković.

Krupu u subotu igra prvu kontrolnu utakmicu. Rival je Napredak iz Kruševca, član Superlige Srbije.

 

Izvor:(Elta TV / SrpskaCafe)