Hvang sa nestrpljenjem čeka utakmicu pred Delijama: “Jedva čekam da istrčim na Marakanu”

28.09.2023. | 21:40

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu od 18:05 dočekati niški Radnički na Marakani u okviru 10. kola Superlige Srbije, a Korejac In Bom Hvang se raduje tome što će imati priliku da zaigra na Marakani pred našim navijačima.

U fokusu je isključivo naredna utakmica.

– Pozivam navijače da dođu protiv Radničkog i da pobjedom napravimo uvertiru za Jang Bojs. Znam da svi govore samo o toj utakmici, ali je i Superliga važna i moramo da budemo na visini zadatka. Potpuno smo fokusirani na Radnički, ne dozvoljavamo da se govori o bilo čemu drugom, tako da verujem da ćemo uz veliku podršku uspjeti da zabiejžimo pobjedu i što je jednako važno, da kvalitetom fudbala zadovoljimo publiku – počeo je Hvang.

Hvang se u Zvezdi osjeća kao kod kuće.

– Sjajno sam se uklopio u tim, zaista su me svi prihvatili na najbolji mogući način. Uvjerio sam se na djelu koliko je Zvezda veliki klub, ali tek očekujem spektakularne utakmice. Ono čime sam posebno oduševljen su ljudi u klubu, ali i navijači. Imali smo sjajnu podršku protiv Čukaričkog, vjerujem da će u subotu biti još bolje – podvukao je Hvang.

Oznake: Crvena zvezda, Hvang