Humana akcija! Kopačke kojima je Mitrović “poništio” Ronaldov gol na aukciji za bebu Gavrila

Cijela Srbija je ustala i ujedinila se da bi se obezbijedila sredstva za liječenje šestomjesečne bebe Gavrila koji boluje od spinalne mišiće atrofije.

Za liječenje ove opake bolesti potrebno je čak dva i po miliona evra, i to je bio signal za sve dobre ljude Srbije da se okupe oko humanog cilja.
Nakon velike humanitarne aukcije kapitenske trake Kristijana Ronalda, koju je Portugalac odbacio u meču sa reprezentacijom Srbije, još jedan vrijedan predmet sa istog meča, naći će se na humanitarnoj aukciji za Gavrila, i to predmet koji je promijenio čitav tok utakmice, pa čak i bio zaslužan za to da Kristijano Ronaldo napusti meč i skine kapitensku traku.
Kopačke koje je štoper Stefan Mitrović nosio na meču sa Portugalom, i u kojima je uspio da u posljednjim sekundama meča dva puta odbrani gol Srbije, takođe su postavljene na humanitarnu aukciju za malog Gavrila!
Stefan Mitrović je donirao ove kopačke koje su “došle glave” Kristijanu Ronaldu i sačuvale Srbiji bod protiv Portugala i tako pomogao akciju sakupljanja sredstava, piše B92.

Ostavite komentar: