Hrvatski stručnjak prijetio treneru Fjorentine, a nakon meča se zagrlili: Prerezaću ti grkljan FOTO

03.03.2024. | 12:47

Fudbaleri Torina i Fjorentine remizirali su (0:0) u 27. kolu Serije A, a centralna figura ove utakmice bio je hrvatski stručnjak Ivan Jurić.

 

On je na kraju susreta isključen jer je kolegi sa protivničke klupe prijetio smrću!

Tokom verbalne rasprave Jurić je kolegi Vinćencu Italijanu poručio da će mu “prerezati grkljan”, a pored direktnog crvenog kartona koji je dobio sankcije će biti i daleko veće. Očekuje se da Jurić bude suspendovan u narednom periodu, a da ekipa Torina barem u nekoliko kola bude lišena pomoći prvog trenera tima.

– Adrenalin je visok i svađamo se zbog stvari zbog kojih ne treba da se svađamo. Italijano je moj prijatelj, pretjerao sam i tražim da mi oprostite – rekao je Ivan Jurić nakon utakmice.

Vinćenco Italijano brzo je prešao preko prijetnji.

– Izbila je svađa i žao mi je zbog njegovog isključenja, ali nakon utakmica se smirimo i razmišljamo o narednoj. Opet smo prijatelji kao prije, opet smo se zagrlili – kazao je Italijano.

Podsjećamo, ovo nije prvi sukob koji je Ivan Jurić imao u Italiji, od kako je trener Torina. Nekadašnji fudbaler splitskog Hajduka, a zatim trener Krotonea, Đenove i Verone važi za kontroverznog u italijanskog fudbalu. Na to je uticao špijun kojeg je nedavno poslao na trening Rome kako bi analizirao rivala, pretnje upućene sudiji, ali i tuča na parkingu sa direktorom Torina Davidom Vanjanijem, piše Kurir.