Hoće li biti gostujućih navijača na derbiju? Zvezda izdala novo saopštenje

07.12.2022. | 17:42

Crveno-bijeli oglasili su se povodom sastanka pred derbi.

Šta se desilo i kakav je epilog, navedeno je na sajtu Crvene zvezde.

Saopštenje prenosimo u cjelosti:

– KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je nakon održanog sastanka svih bezbjednosnih službi i predstavnika dva kluba, koji je održan u srijedu u prostorijama Uprave Policije, izašao sa zvaničnim saopštenjem u skladu sa odlukama nadležnih organa koje su donijete na tom sastanku.

Sa druge strane, organizator utakmice 12.kola Evrolige koja će se odigrati u četvrtak u „Štart Areni“ izdao je svoje saopštenje koje je potpuno suprotno odlukama koje su donijeli nadležni organi na zajedničkom sastanku bezbjednosti.

KK Crvena zvezda iz tog razloga zvanično je u srijedu u popodnevnim časovima, dopisom obavijestio predstavnike nadležnih organa o ovoj situaciji, tražeći da se postupi po odluci koje su donijete na zajedničkom sastanku u srijedu u Beogradu, a vezane za pripremu ove utakmice.

Istovremeno u tom dopisu KK Crvena zvezda pozvao je nadležne organe da se što prije zvanično oglase i izdaju obavezujuća, vrlo jasna i precizna uputstva u vezi organizacije i održavanja sutrašnje utakmice kako bi se izbjegla opasnost od mogućih incidenata za koje KK Crvena zvezda ne želi da snosi nikakvu odgovornost. – stoji u saopštenju.