“Hektor fight night” 08. novembra u Sportskoj dvorani Borik

Klub borilačkih sportova Hektor priprema veliki spektakl za sve ljubitelje MMA, K1 i boksa. Banjaluka će 8. novembra biti domaćin revije “Hektor fight night” koja će biti održana u Sportskoj dvorani “Borik”.

Ljubitelji borilačkih sportova iz Banjaluke i okruženja imaće priliku da na djelu vide najbolje domaće borce Denisa Marjanovića i Čedu Pantića kao zvijezdu u nastajanju. Zatvaranjem takozvanog “fight carda” publiku u “Boriku” očekuje desetak kvalitetnih mečeva, a imena svih učesnika i rivali domaćih boraca uskoro će biti poznati.

“Hektor fight night” je događaj koji će produkcijski biti podignut na veoma visok nivo i kao takav biće jedinstven u regionu. Banjaluci nedostaje ovakav spektakl, jer je prošlo mnogo vremena otkako je publika mogla da uživa u nekom sličnom događaju.

“Sada je pravo vrijeme da organizujemo ovaj “event”, jer imamo šta da ponudimo. Mislim da se naša publika uželjela kvalitetnih mečeva, a oni koji istinski vole borilačke sportove ne moraju da putuju u druge zemlje kako bi pogledali dobre borbe. “Hektor fight night” predstavlja veliki organizacioni izazov, znali smo u šta ulazimo i već sada mogu reći da su ostale samo finese, a publici poručujem da očekuje pravi spektakl”, rekao je Predrag Stanković, osnivač KBS Hektor, organizatora ovog događaja.

 

Izvor:(ATV)

 Ostavite komentar: