Gujon u Sportskoj dvorani “Borik”: Srbi svim srcem navijaju za Srbiju

24.11.2022. | 21:07

Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon večeras prati iz Banjaluke prvi nastup reprezentacije Srbije na Mundijalu uz poruku da se na ovakav način iskazuje jedinstvo i solidarnost prema igračima Srbije u nadi da će pobijediti.

Gujon je večeras u Sportskoj dvorani “Borik” u Banjaluci podijelio 1.000 zastava Srbije publici koja prati utakmicu protiv Brazila na Mundijalu u Kataru.

“U Banjaluci je atmosfera nevjerovatna i ovdje se navija još jače za Srbiju, a svakako je lijepo vidjeti toplu atmosferu i hiljade nacionalnih i državnih zastava kako se vijore”, rekao je Gujon novinarima u Banjaluci.

On je istakao da u dijaspori, od Amerike do Australije, pa sve do Francuske, Srbi svim srcem navijaju za fudbalsku reprezentaciju Srbije.

Direktor Sportske dvorane “Borik” Nenad Talić izrazio je zadovoljstvo zbog prilike da se organizuje praćenje utakmice Srbija-Brazil.

“Drago nam je i što je Arno Gujon podržao ove aktivnosti. Trudićemo se i dalje da organizujemo ovakve događaje u budućnosti, jer je lijepo vidjeti ovoliki broj navijača na jednom mjestu kako zajedno navijaju i bodre reprezentaciju Srbije”, dodao je Talić.

Promoter večerašnjeg događaja je Banjalučanin Srđan Babić, reprezentativac Srbije u fudbalu koji igra u Kataru.

Oznake: Gujon