Gostuju Bahčešehiru u Istanbulu: Igokea pred prvim evropskim ispitom sezone

04.10.2022. | 16:33

Košarkaše Igokee očekuje prvi evropski ispit ove sezone, a tim trenera Dragana Bajića gostuje ekipi Bahčešehira u Istanbulu. Igokein stručni štab kuburi sa povredama nekolicine igrača i to je najveći problem uoči utakmice. Za svog prvog rivala na evropskoj sceni, ekipu Bahčešehira, Dragan Bajić ima samo riječi hvale.

“Očekuje nas sigurno težak meč gledajući igru Bahčešehira i njihov sastav koji su sklopili. Siguran sam da imaju velike ambicije kada je u pitanju FIBA Liga šampiona. Nama je trenutno najveći problem naša situacija, odnosno veliki broj povrijeđenih i bolesnih igrača”, kaže Bajić

Uprkos kadrovskim problemima, košarkaši Igokee put Turske odlaze sa ciljem da skupo prodaju kožu i da iskoriste svaku priliku koja im se ukaže kako bi upisali pobjedu.

“Najbitnije je da se što prije oporavimo i budemo kompletni i konkurenti svim timovima. Rekao sam svojim igračima da bez obzira na poraz od Mornara ako želimo dobar rezultat u Ligi šampiona onda moramo na svakoj utakmici ići na pobjedu. Tako će i biti i na ovoj utakmici u Istanbulu. Pokušaćemo pružiti što veći otpor i ako nam se ukaže šansa ja se nadam da ćemo je znati iskoristiti”, rekao je Bajić uočl duela sa Bahčešehirom koji se igra sutra (5.oktobar) sa početkom u 18.00 časova.

U prvoj utakmici ove grupe, Nimburk dočekuje Bilbao, a taj duel na programu je danas sa početkom u 18.30. časova.

Oznake: KK Igokea