Goran Delić pred punim Borikom okončao tridesetogodišnju boksersku karijeru

28.12.2019. | 23:41

Pred više od 3000 ljubitelja boksa Goran Delić , porazom protiv Ukrajinca Nadima Novopašina, okončao je svoju bogatu tridesetogodišnju boksersku karijeru.

Uz taktove pjesama “Sini jarko sunce sa Kosova” i “Vidovdan” Goran Delić izašao je na ring sportske dvorane “Borik”, u kojoj je na velikom ekranu prikazan antologijski kraj borbe između Marjana Beneša i Žilbera Koena.

Uz veliku podršku porodice i prijatelja Goran je sjajno odradio svoj posljednji meč, dominirao je od samog početka ali ga je jedna neopreznost koštala nokauta u petoj rundi.

– Ovo što ste vidjeli večeras je boks, hvala vam što ste bilo ovdje i podržavali me. Želim da se poslije ovog meča družimo, da oprostite jedni drugima, život je prekratak da bi se bavili glupostima – rekao je Goran Delić.

Svoj prvi meč u profesionalnom ringu večeras je imao i Danilo Tošić koji je pobijedio mađarskog Borca Norberta Šekereša.

– Ponosan sam što sam svoj prvi profesionalni meč odradio baš na Oproštanu Gorana Delića, nadam se da ću krenuti njegovim stopama – rekao je Tošić.

Veljko Ražnjatović je, pred glavnu borbu večeri, digao publiku na noge, pobijedivši nokautom u drugoj rundi Mađara Andreasa Čomora.

 

Izvor:(SrpskaInfo)