Glumac ogročen zbog odbojkašica: Spavaju po podrumu pa se čudimo što idu igrati za drugu reprezentaciju

Jedan od najpopularnijih bosanskohercegovačkih glumaca Enis Bešlagić oglasio se na društvenim mrežama gdje je komentarisao sramotnu fotografiju na kojoj odbojkaške reprezentativke BiH spavaju u podrumu.

“Spavaju nam djeca po podrumima i onda se čudimo što je neko od sportista otišao da igra za drugu reprezentaciju… Sram da vas bilo! Sve vas, koji ste mogli i koji ste dužni da nešto učinite za našu djecu, jer ste na takvim pozicijama i prihvatili ste se tih obaveza da radite. A to za novac, a ne iz humanitarnih razloga… Uzimate na sebe pravo da nekome odredite karijere i sudbine, gledajući samo svoj interes… fuj!”, poručio je Bešlagić.

Podsjetimo, odbojkaške reprezentativke BiH su se po povratku sa priprema u Sarajevo suočile s nevjerovatnom situacijom čiji epilog se ogleda u tome da su morale spavati u podrumu.

One su se u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo okupile u Ilijašu, nakon čega su otputovale na turnir u Sjevernoj Makedoniji, da bi potom otišli u Crnu Goru gdje su u Pljevljama odmjerili snage sa domaćom reprezentacijom.

Ništa od onoga što su doživjele na samom putovanju tokom kojeg su morale spavati u autobusu, ne može se mjeriti sa poniženjem koje ih je dočekalo po povratku u Sarajevo.

one su zbog nedostatka soba u hotelu u kojem su trebale odsjesti, morale spavati u podrumu.

Ostavite komentar: