Glavna tema širom svijeta! Bivši reprezentativac Hrvatske učestvovao u neredima u Grčkoj

10.08.2023. | 18:00

Tragedija u Atini kada je život izgubio 29-godišnji Mihalis Kacuris u tuči navijača Dinama iz Zagreba i domaćeg AEK-a pred meč kvalifikacija za Ligu šampiona još uvijek je glavna tema čitave sportske Evrope, a poznat je i identitet nekoliko učesnika haosa.

Kako je prenio hrvatski Jutarnji list, među uhapšenima se nalaze diplomirani inženjer elektrotehnike, karate trener…

Tomislav Terzić, diplomirani inženjer elektrotehnike koji je navodno zaposlen u jednoj velikoj zagrebačkoj firmi nalazi se među uhapšenima, inače predsjednik Udruženja navijača Dinama koje se nalazi u Zagrebu, piše nova.rs.

Terzić je već ranije dovođen u vezu sa incidentima pošto je 2019. godine uhapšen zbog tuče navijača Dinama i Hajduka iz Splita. Tada je uhapšen bio i Ivan K, momak iz okoline Zagreba, koji se takođe nalazi među privedenim navijačima Dinama u Atini, ali i Dragan K, poznat kao vođa navijača bečkog Rapida.

Među uhapšenim izgrednicima nalazi se i 25-godišnji Ivan Lulić, pomoćni trener u karate klubu Bušido u Zagrebu.

Tu informaciju potvrdio je Slobodan Pupovac, glavni trener ovog kluba:

„Da, tačno je, tu informaciju sam dobio od njegovog najboljeg prijatelja, koji je saznao od njegove sestre. Znam da je strastveni navijač Dinama, išao je na utakmice u London i Lisabon, a kao kadet i junior je osvajao turnire, bio je i reprezentativac. Zaposlen je, ima devojku, i svi smo iznenađeni“, istakao je Pupovac.