Fudbalska ikona, kultni stadion i vruća akcija u toaletu: Istina je konačno izašla na vidjelo FOTO

25.01.2024. | 11:39

Jedan od najtalentovanijih fudbalera se prije nekoliko mjeseci našao u jako neugodnoj situaciji zbog njegove navodne akcije u toaletu sa nepoznatom ženom. Međutim, istina je potpuno drugačija. 

U prvih mah svi će pomisliti da je riječ o Joanu Romanu Riquelmeu, čuvenom argentinskom fudbaleru i sadašnjem predsjedniku Boce Juniors.

Na interenetu je jesenas osvanula fotografija kako navodno Riquelme uživa u seksualnim aktivnostima u toaletu La Bombonere sa jednom ženom.

Sve se dešavalo u periodu izbora za predsjednika Boce kada je argentinski bivši reprezentativac bio kandidat i na kraju je suvereno odnio pobjedu.

Istina je da muškarac sa fotografije jako liči na Riquelema, ali u pitanju 45-godišnji fudbalski as, već praktično njegov dvojnik.

Možda i ova sitaucija najbolje pokazuje koliko su zapravo navijači Xeneizesa zaluđeni ovim klubom da su uspjeli pronaći i Riquelemovog dvojnika u trenutku vruće akcije.

Inače, Riquelme je glatko dobio predsjedničke izbore u decembru. Od 43.637 čak njih 64.4 % je glasalo za ikonu Bombonere i čovjeka koji se s Bocom za vrijeme igračkih dana osvojio 11 trofeja.

Buran ljubavni život

Ako je vjerovati pisanju argentinskih medija Riquelme je trenutno bez partnerice što je vjerovatno posljedica njegovog burnog ljubavnog života.

Florencia, Agustin i Lola su imena njegovo troje djece koje je dobio sa ljubavi iz djetinjstva Anabelom Montiel od koje se u međuvremenu razveo.

Prije nekoliko godina jedna njegova bivša partnerica Monica Fero ga je poprilično osramotila o njegovim aktivnostima u krevetu, prenosi Sportsport.

“Dobar je igrač, ali ništa više od toga. U krevetu se nije pokazao, iskreno s njim nisam imala najbolji seks i bilo je to jedva nekoliko puta”, rekla je Fero.

Podsjećanja radi, Riquelme je u Evropi za Barcelonu, ali ga je dolazak Ronaldinha na Nou Camp bacio u drugi plan pa je Argentinac otišao u Villarreal.

Na Starom kontinentu je proveo “samo” šest godina. U Bocu se vratio 2008. godine, a konačno zbogom fudbalu je rekao 2015. godine.