Fudbaleri Borca pripreme nastavljaju u Trebinju

18.01.2021. | 07:51

Fudbaleri Borca danas će otputovati u Trebinje, gdje će narednih šest dana u toplijim krajevima nastaviti sa pripremama za nastavak sezone. Stručni štab na čelu sa novim kormilarom Markom Maksimovićem na put vodi 27 igrača i tri golmana.

– Vjerujem da će ovo biti pun pogodak, jer ćemo u Hercegovini imati daleko bolje vremenske uslove, ali i mogućnost da na stadionu “Police” treniramo na prirodnoj travi. Među putnicima su i dva kadeta i pet juniora – naglasio je Maksimović i dodao da će u subotu prije povratka za Banjaluku “crveno-plavi” odigrati prvi kontrolni susret i to sa Leotarom.

Među putnicima za Trebinje bio je i Goran Zakarić, kome ugovor ističe početkom februara.

Marko Maksimović

– Već sam ranije rekao da ćemo na njegovu odluku čekati do polaska u Antaliju 29. januara. Naša želja je da ostane naš član, a i on nema ništa protiv ukoliko ne pronađe dobar inostrani angažman. Vidjećemo, šta će biti u narednim danima – rekao je Maksimović, navodi Glas Srpske.

Iako se posljednjih dana pominjalo da bi reprezentativac Sjeverne Makedonije i doskorašnji prvotimac Vardara Darko Micevski mogao nastaviti karijeru na Gradskom stadionu od toge neće biti ništa. Naime, on je potpisao ugovor sa letonskim RFS-om.

– Očekujem da nam se u narednim danima na pripremama priključi još neko ime, ali se ne može govoriti o imenima, jer je sve neizvjesno baš kao i slučaju Micevskog. Začas iskoči bolja ponuda i igrač ode na drugu stranu. Naravno, dolazak novih igrača zavisiće i od toga da li će neko od naših fudbalera pod ugovorom dobiti primamljivu inostranu ponudu – dodao je Maksimović.