Fudbaleri Borca danas dočekuju Željezničar

06.10.2019. | 13:15

Fudbaleri banjalučkog Borca dočekuju danas sarajevski Željezničar u derbiju 12. kola Premijer lige BiH.

Jedan od najvećih derbija u BH fudbalu igra se danas na Gradskom stadionu u Banjaluci. Borac dočekuje Željezničar u reprizi susreta iz prvog kola na Grbavici, kada nije bilo golova. U ovom meču 12. kola BHT Premijer lige BiH u Borcu ulogu blagog favorita daju gostima, ali i dodaju da će se i oni pitati na svom terenu.

-Pred nama je prava poslastica za gledaoce, a za nas iz stručnog štaba i prevashodno igrače, zadovoljstvo. „Željo“ sa Amarom je nešto drugo, odličan tim i pretendent za titulu. Oni žele da nastave niz bez poraza i ovdje, a i mi nakon dvije pobjede smo u dobrom stanju. Nemamo veliki imperativ u nedelju, tako da našim gostima neće biti lako. Ne prijetimo, jer su oni blagi favoriti. Ko prvi da gol biće u velikoj prednosti. Imamo veliki motiv da prikažemo lijepu predstavu i da se na kraju radujemo, rekao je trener Borca Branislav Krunić.

U derbiju, Borčev šef stručnog štaba ne može računati na Danilovića zbog kartona, te na povrijeđene Jakupovića i Čomora.

-Veliki izazov je pred nama, lijepa prepreka. Naša ekipa je u dobrom psihološkom stanju nakon dvije pobjede. Željezničar je blagi favorit, kao što je i šef rekao. Međutim, mi imamo svoje adute i pokušaćemo da iskoristimo svoje šanse, poručio je napadač Saša Kajkut.

Utakmica Borac – Željezničar igra se večeras na Gradskom stadionu u Banjaluci s početkom je u 17.30 časova.

 

Izvor:(FK Borac)