Fudbaler potpisuje ugovor na tri godine! Bivši igrač Zvezda prelazi u Partizan

16.06.2023. | 15:04

Prvi igrač koga će Partizan angažovati ovoga ljeta je Nikola Antić (29), lijevi bek Himkija, koga u Humskoj vide kao zamjenu za dosadašnjeg kapitena Slobodana Uroševića.

Antić među crno-bijele stiže poslije dogovora dva kluba po kome će Beograđani isplatiti Rusima simbolično obeštećenje od 120.000 evra, dok će sam fudbaler potpisati ugovor na tri godine.

Posao je ekspresno završen za 48 sati, između utorka i četvrtka, pošto je lijevi bek, koji je već boravio u srpskoj prestonici, bio na razgovoru u Humskoj, postigao dogovor o ličnim uslovima, a onda je poslao i svog agenta u Rusiju kako bi isposlovao raskid ugovora, pošto je bio obavezan na još jednu godinu saradnje.

Kako je Himki ispao iz Premijer lige, što je samim tim uticalo i na smanjenje broja stranaca u nižem stepenu takmičenja (četiri), odnosno “kresanje” budžeta, nisu ni Rusi previše “zatezali”, mada nisu željeli ni da ga baš puste bez zarađenog dolara.

Isprva su tražili 150.000 evra, Partizan je ponudio 120.000 i dvije strane su se našle, jer je i jednima i drugima bilo u interesu da se transfer realizuje.