FSS uputio pismo FSCG: Hvala na gostoprimstvu i besprekornoj organizaciji

30.03.2023. | 20:42

Fudbalski savez Srbije poslao je predsjedniku Fudbalskog saveza Crne Gore Dejanu Savićeviću pismo zahvalnosti.

Fudbalski savez Srbije (FSS) poslao je predsjedniku Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG) Dejanu Savićeviću pismo zahvalnosti za organizaciju utakmice drugog kola grupe G kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo 2024. i gostoprimstvo, koje je imala selekcija “orlova” tokom boravka u Podgorici, objavio je FSCG.

Srbija je prije tri dana pobijedila u Podgorici selekciju Crne Gore rezultatom 2:0 u meču drugog kola grupe G kvalifikacija za EP, koje će biti održano naredne godine u Njemačkoj.

“Željeli bismo ovom prilikom, u ime FSS, da Vam se zahvalimo na besprijekornoj organizaciji i gostoprimstvu prilikom posjete naše delegacije Vašem savezu. Raduje nas što je utakmica protekla u fer i sportskoj atmosferi. Uvjereni smo da će naša saradnja ostati na najvišem nivou i u vremenu koje dolazi”, navodi se u pismu FSS, koje su potpisali predsjednik Dragan Džajić i generalni sekretar Jovan Šurbatović.

FSCG se na kraju zahvalio FSS na odličnoj saradnji tokom pripreme utakmice i doprinosu koji su svi članovi delegacije iz Beograda dali da utakmica protekne u sjajnoj atmosferi.

Srbija se nalazi na prvom mjestu na tabeli grupe G kvalifikacija za EP sa šest bodova, dok je Crna Gora treća sa tri.

Oznake: Zahvalnost