Fonjini ne vjeruje u Nadalovu povredu: 4 sata i 20 minuta, ma sigurno

07.07.2022. | 08:28

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u polufinale Vimbldona pošto je poslije velike drame savladao Tejlora Frica.

Trebalo mu je četiri sata i 20 minuta da bi bio bolji od Amerikanca, ali je na kraju u super taj-brejku imao više snage, iako ga je tokom čitavog meča ometala povreda.

Nadal se još u prvom setu, koji je izgubio, požalio da ima bolove trbušnih mišića, pozvao je potom medicinski tajm-aut, pa zaigrao kao potpuno zdrava osoba, a takvi padovi i usponi dešavali su se tokom čitavog meča…

Priznao je otvoreno Nadal da ne zna da li će moći da igra protiv Nika Kirjosa u polufinalu Vimbldona, ali i da je slušao oca i sestru koji su ga bodrili sa tribina – predao bi još Tejloru Fricu.

Stisnuo je zube, dobio očigledno neki lijek, a potom je odigra “gladijatorsku” partiju koja je većinu oduševila.

Ipak, ima i onih koji nisu toliko impresionirani Nadalovim povratkom. Jedan od njih je i italijanski teniser Fabio Fonjini koji je na Instagramu optužio Nadala da je sve odglumio.

Fonjini, koji je već ranije imao razmirice sa Nadalom na istu temu, citirao je jedan članak o pobedi “Bika sa Majorke” u kome se potencira da je slavio povrijeđen. Italijan je “podvukao” tu riječ i jasno insinuirao da Nadalu nikako ne vjeruje da je mogao da pobijedi da je to istina.

I time je “zapalio” društvene mreže…

“Ma, naravno… Četiri sata i 20 minuta”, sarkastičan je bio Fonjini i dodao: “Ljudi, nemojte svemu da vjerujete!”.

Već godinama Fonjini “ratuje” sa Nadalom i otvoreno ga je optuživao da “svaki put radi isto” kada mu ne ide, međutim ljudi mu nisu vjerovali i uglavnom su bili na strani španskog tenisera koji jednostavno ima bolju reputaciju, prenosi “Mondo.rs”.