FK Borac planira pojačanja za Premijer ligu

“Novi trener fudbalera Borca biće Branislav Krunić, kojem je ostalo još samo da potpiše ugovor”, otklonio je sve dileme Vico Zeljković, predsjednik banjalučkog kluba.

Nakon povratka u premijerligaško društvo, u Borcu već uveliko kuju planove, na i van terena, a Zeljković kaže da ih sve u klubu raduje jedna stvar.

“Ono što mogu da poručim je da Borac više neće doći u ovakvu situaciju, uspjeli smo da 70 odsto problema iz prošlosti riješimo, a imamo i izvjesna obećanja da ćemo ostatak dugovanja riješiti u ljetnom periodu,“ rekao je Zeljković.

Zeljković je najavio i da će Fudbalski klub Borac u narednoj sezoni dobiti punu podršku Vlade Republike Srpske i srpskog člana Predsjedništva BiH, Milorada Dodika, a sve sa jednim ciljem.

“U ponedjeljak ćemo na Gradskom stadionu održati konferenciju za novinare na kojoj će biti i srpski član Predsjedništva Milorad Dodik i ostali predstavnici vlasti, koji će dati podršku Borcu za ovo sve što radimo i za ono što tek treba da napravimo. Niko od nas lično nije bitan, već klub, a klub treba da se bori za vrh Premijer lige,“ kaže Zeljković.

Fudbaleri banjalučkog Borca pripreme za novu sezonu počinju 15.juna. Novi trener dobiće odriješene ruke za formiranje igračkog kadra, a u klubu ne kriju da im je cilj da dovedu nekoliko novih fudbalera. Ne žele o imenima, ali uvjeravaju da se radi o igračima koji će donijeti dodatni kvalitet u svim linijama tima. Kapiten Stojan Vranješ uvjeren je da će “crveno plavi” u nadolazećoj sezoni imati tim kadar da igra zapaženu ulogu u Premijer ligi.

“Mislim da Borac zaslužuje da bude u gornjem dijelu tabele, ali i da pokuša, iz drugog plana, da učini što je moguće više i eventualno izbori Evropu, ukoliko se ukaže prilika. Ako pogledate tabelu iz ove sezone, znaćete o čemu pričam,” rekoa je Vranješ.

U Fudbalskom klubu Borac još jednom su se zahvalili bivšem treneru Darku Vojvodiću za kojeg kažu da je svojim radom ostavio neizbrisav trag u klubu.

 

Izvor:(ATV)

Ostavite komentar: