FK Borac: Jedva čekamo derbi

22.11.2019. | 19:41

Predstojećeg vikenda na programu su mečevi 17. kola BHT Premijer lige BiH. Derbi se u Banjaluci gdje Borac dočekuje Zrinjski. U redovima Banjalučana jedva čekaju sutrašnji derbi.

-U goste nam dolazi vicešampion koji je prije toga tri puta bio prvak. Pred start sezone cilj nam je da budemo u gornjem dijelu tabele, a trenutno smo treći, dok je rival na petoj poziciji. Bili bi zadovoljni i da je obrnuto, ali ova situacija nas stavlja u ulogu blagog favorita. Nadam se da ćemo imati veliku podršku publike od koje očekujemo da nam pomogne da dođemo do trijumfa koji bi nam vjerovatno osigurao ostanak na trećem mjestu na polusezoni.

Poznavajući rad novog trenera Zrinjskog Mladena Žižovića očekujem da će igrati čvrsto u odbrani, defanzivno, te da čekaju priliku za kontranapade. Svakako je njihov najopasniji igrač Banjalučanin Petar Kunić koji je ponikao u Borcu, a potrudićemo se da ga zaustavimo, rekao je trener Borca Branislav Krunić.

Borčev trener sutra može računati na sve raspoložive snage, izuzev duže vrijeme povrijeđenog Aleksandra Subića.

-Znamo da grupa naših navijača sa Starčevice slavi godišnjicu, očekujem da dođu u velikom broju, a mi ćemo dati sve od sebe da na kraju zajedno proslavimo i rođendan i trijumf. Biće teško protiv Zrinjskog, ali kada igramo kući ne treba nikoga sa se plašimo. Svjesni smo da je ovo veoma važan duel, jer bi nam pobjeda donijela pet bodova prednosti u odnosu na Zrinjski, istakao je prvotimac Aleksandar Radulović.

Utakmica Borac – Zrinjski igra se sutra na Gradskom stadionu u Banjaluci. Početak je u 16.00 časova.

 

Izvor:(FK Borac)