FK Borac: Došlo vrijeme za prvu pobjedu u Janji

03.05.2019. | 12:04

Fudbaleri Borca sutra će u okviru 3. kola Lige za šampiona Republike Srpske gostovati u Janji ekipi Podrinja. Crveno-plavi nikada u prvenstvenim utakmicama nisu trijumfovali na ovom terenu (tri dosadašnja meča završena su rezultatom 0:0, op.a.), a u taboru kluba iz Platonove ulice smatraju da je došlo vrijeme da se ta tradicija prekine.

– Iz ovog meča interesuju nas samo tri boda. U Janji nikada nismo pobijedili, ali mislim da je forma koju pokazujemo u posljednje vrijeme odlična i da to dokazuju i rezultati koje ostvarujemo. Kod god igra, igra onako kako treba, ko god dobije priliku, iskoristi je, tako da vjerujem da će tako biti i u subotu u Janji – rekao je šef stručnog štaba Borca Darko Vojvodić na jučerašnjoj konferenciji za novinare, istakavši da vjeruje da će “u narednih sedam dana i matematički biti odgovoreno na pitanje ko će biti šampion Republike Srpske, kako bi moglo da se krene sa pripremama za predstojeću sezonu u Premijer ligi BiH”.

Mjesto u timu trebalo bi da zauzme Stojan Vranješ, koji se oporavio od povrede i koji je propustio nekoliko posljednjih utakmica.

– U proteklim mečevima smo pokazali da može da se računa na svakog igrača. Propustio sam par utakmica, ali sada se bolje osjećam i smatram da ću biti spreman za meč u Janji. Podigli smo formu na viši nivo, iz utakmice u utakmicu dobijamo nove, mlade igrače i mislim da ćemo u narednim utakmicama pokazati još više, te nastaviti pobjedonosnu seriju – naveo je Vranješ.

Utakmica u Janji počinje u 16:30 časova.

 

Izvor:(borac-sport.com)