Fjuri prozivao: Ukrajinca ću pobijediti i poslije pet i po litara piva

Tajson Fjuri uvijek je znao da privuče pažnju medija. Što atraktivnim borbama i razornim udarcima u ringu, što škakljivim izjavama u kojima vrijeđa i proziva svoje rivale.

Upravo ovo drugo desilo se prije neki dan, kada je u intervjuu za “Skaj sport” pričao o Aleksandru Usiku i Entoniju Džošui. “Kralj Cigana” kako Tajson Fjuri voli sebe da naziva, izjavio je da nijedan od ta dva boksera za njega ne predstavlja problem.

Tajson Fjuri vlasnik je najprestižnijeg pojasa u teškoj kategoriji VBC, dok ostale verzijama VBA, IBF i VBO posjeduje Aleksandar Usik.

“Mislim da sam sasvim iskreno govorio o Aleksandru Usiku. On je dobra srednja kategorija, pobijedio je “kros-fit šampiona”. Ali šta bi mu se desilo ako bi se borio protiv pravog teškaša poput mene? Uništiću ga za šest rundi. Moj brat je rekao da ću ga tući jednom rukom? I to je tačno. Mogu da ga pobijedim čak i ako bih prije toga u pabu popio pet i po litara piva”, rekao je Fjuri za Skaj Sport.

Sa druge strane, Tajson Fjuri ljut je na zemljaka Entonija Džošuu koji nije potpisao ugovor o održavanju njihovog novog meča.

“Pa ljudi, zvanično je – sudnji dan je došao i prošao. Već je pet sati uveče, a ugovor nije potpisan. Za Džošuu je zvanično gotovo. Zaboravi tuču, ti idiote, kukavice, vrećo gov… i bodibilderu. Oduvijek sam znao da nemaš hrabrosti da se boriš protiv “Kralja Cigana”. I nije me briga šta ćeš sad reći. Srećno u karijeri i životu”, poručio je Fjuri preko društvenih mreža svom rivalu.

Ostavite komentar: