Duško Ivanović pun optimizma: Igrači došli spremni, vidi se ambicija

28.08.2023. | 20:31

Košarkaši Crvene zvezde su na pripremama sa klubom od subote i spremaju se za novu sezonu u bazi Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi. Tom prilikom trener Duško Ivanović istakao je svoje viđenje trenutne situacije.

– Nova sezona, novi igrači, novi tim, ali ambicije jednog kluba kao što je Zvezda uvek ostaju iste. Prvi dani su kao i uvek, ali mislim da su igrači došli u jednom dosta dobrom stanju. Vidi se ambicija, naročito kod ovih novih igrača, želja da se što pre prilagode i gri i načinu života. Mislim da za sad sve ide ok – zadovoljno je istakao Duško.

Osvrnuo se, potom na uslove koje imaju u trening centru.

– Ovde zaista imamo izvanredne uslove za trening, usluga, servis… Došli smo iz dva razloga: prvo da se maknemo od vrućine, a drugo da imamo veću mogućnost za treninge, bolju rekuperaciju, i da iskoristimo 5-6 dana na maksimalno mogući način, da bismo mogli da počenmo sa prijateljskim utakmicama – zaključio je Ivanović.

Trenutno se na pripremama ne nalaze Jago Mateuš, Majk Tobi, Dejan Davidovac i Marko Simonović, koji sa svojim reprezentacijama nastupaju na Mundobasketu, a kasnije će se timu priključiti Šabaz Nejpir koji nije došao na prozivku uz dozvolu kluba.