Dragović uoči duela protv Trabzona: Motivisani smo – idemo na pobjedu

26.10.2022. | 19:33

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Dragović se nada pobjedi u meču petog kola Lige Evrope protiv Trabzona (četvrtak, 21.00).

Crveno-bijelima je potreban trijumf nad turskim šampionom kako bi zadržali šanse da proljeće dočekaju u Evropi.

“Želimo da pobijedimo kako bismo imali i dalje šansu da prođemo dalje, daćemo sve od sebe. Idemo sutra na pobjedu, borićemo se svih 90 ili 95 minuta kako bismo pobijedili za naše navijače”, rekao je Dragović.

Osvrnuo se štoper crveno-bijelih i na utakmicu protiv Ferencvaroša koja je u prethodnom kolu Lige Evrope odigrana u Budimpešti.

“Naravno da smo htjeli da pobijedimo u Budimpešti, ali smo nažalost izgubili. Dali su nam gol iz prekida, iz naše nepažnje. Mogli smo i da pobijedimo protiv Ferencvaroša, ali i da izgubimo 4:1, međutim to je sada već prošlost. Analizirali smo utakmicu protiv mađarske ekipe i okrenuti smo ka meču protiv Trabzona, koji nas sutra očekuje. Motivisani smo i moramo da pobijedimo sutra ukoliko želimo da prođemo dalje. Naš šef stručnog štaba će nas spremiti za svaki scenario, njihove moguće formacije i promjene u sistemu igre. Daćemo sve od sebe da pobedimo”, dodao je štoper Zvezde.

Istakao je defanzivac da će podrška navijača biti od izuzetnog značaja na sutrašnjoj utakmici.

“Vidjelo se i Novom Sadu i u Nišu koliko nam znači podrška. Zajedno smo stric i ja prokomentarisali da nikada nisam igrao pred toliko navijača na gostujućem terenu, uvijek su naš dvanaesti igrač. Bitni su nam i nadam se da će uz nas biti i sutra. Želimo da pobijedimo za njih i učinićemo sve kako bi se to ostvarilo. Najbitnije je da budu uz nas”, zaključio je Dragović.

Prvi meč u Turskoj pripao je Trabzonu rezultatom 2:1.