Dragan Nikolić: Ništa ne zamjerim svojim igračima

Dragan Nikolić, trener Igokee žali za pobjedom protiv velikog favorita Crvene zvezde, ali ističe da ništa ne zamjeri svojim igračima.

– Na prvom mjestu bih čestitao Zvezdi na pobjedi. Došli smo do one situacije koju mi treneri najviše volimo, a to su po meni dva otvorena šuta za pobjedu koja, nažalost nisu ušla u koš. Neki put nedostaje malo malo sreće da uspiješ i istraješ u borbi protiv izuzeno kvalitetnog protivnika. Puno će biti priče o tim šutevima, sve smo rezonski uradili i nemam šta da zamjerim igračima nego želim da ih podržim. Pred nama je nova serija teških utakmica i od ponedeljka se okrećem njima. Čuo sam da je Čović povrijeđen što mi je zaista žao – rekao je Nikolić i dodao: “Teško mi je o bilo čemu da pričam, žarko smo željeli pobjedu što se vidjelo iz aviona”.

– Gotovo da smo je imali, ali činjenično stanje da smo se borili od prvog do posljednjeg trenutka. Zvezda je igrala dobru košarku, energetski se potrošila i ovo je bila jako dobra utakmica od obje ekipe – dodao je Nikolić.

Kao ni trener Zvezde ni strateg Igokee nije želio da komentariše sporni trenutak, 38 slijepih sekundi.

– Ja ne mogu to kao trener da komentarišem. Zaista to nisam primijetio. Ne želim da nekog omalovažim, da tražim neke alibi situacije, ali o tome svakako može da se priča. Ja to prepuštam onom ko treba da to komentariše, neću nikom ništa sugerisati, ali svakako ću informisati o tome ljude iz kluba – rekao je Nikolić.

 

Izvor:(SrpskaInfo)

 

Ostavite komentar: