Doskorašnji fudbaler Partizana pronašao novi klub: Asano odlazi u Bohum

23.06.2021. | 13:49

Japanski fudbaler Takuma Asano predstavljen je danas u njemačkom Bohumu, povratniku u Bundesligu, potpisavši ugovor do 2024. godine!

Fudbaler Partizana, s kojim je jednostrano raskinuo saradnju početkom maja, dolazi kao slobodan agent, s tim da se sa tim neće složiti u taboru crno-bijelih i od ranije je najavljena tužba igrača, njegovog menadžera i budućeg kluba ako promijeni sredinu.

Njemački klub je u objavi na zvaničnom sajtu samo podsjetio da je Asanov posljednji klub bio Partizan, uz dodatak da je “raskinuo ugovor sa njima u maju” i da dolazi kao slobodan agent.

Vidjećemo kakva će biti reakcija Partizana na potpis Asana za Bohum, a generalni direktor crno-bijelih Miloš Vazura je istakao da je mnogo klubova odustalo od Japanca baš pošto bi kontaktirali njih i vidjeli dokumentaciju na osnovu koje je raskinuo ugovor.

To je situacija koja se nikad nije desila u Partizanu, to je sraman čin da ostavi drugare, a bio je dobro plaćen i nije imao osnova da ode i to će se dokazati”, poručio je baš juče Miloš Vazura i istakao da će se dokazati da je Partizan bio u pravu.

Oznake: Bohum, Fudbal, Sport, Transfer