Doktori Juventusa otkrili stanje fudbalera: Kostić nije povrijeđen

Čudne vijesti dolaze iz Torina. Srpski reprezentativac Filip Kostić nije povrijeđen, iako nije otputovao u Podgoricu na meč sa Crnom Gorom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Kragujevčanin je, kako su iz FSS-a saopštili, obnovio povredu tetive na meču protiv Litvanije na stadionu “Rajko Mitić”, zbog čega nije mogao da se stavi selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju na raspolaganje.

Kostić je ostao u Beogradu, potom se vratio u Torino da ga pregledaju doktori Juventusa i ustanovili su da nema povredu, javljaju italijanski mediji.

Na Apeninima pišu da je Kostić prošao sve medicinske testove i da može da konkuriše za utakmicu Stare dame protiv Verone sledećeg vikenda. Na treneru Masimilijanu Alegriju je da procjeni da li je spreman da odmah uskoči u prvu postavu.

Piksija šokiralo pitanje o Kostiću

Pitanje koje je iznenadilo selektora Stojkovića je da li je Kostić napustio ekipu jer je nezadovoljan zato što nije dobio kapitensku traku protiv Litvanije. Začuđeno je odgovorio je isto.

“Prvi put to čujem stvarno, pričaću sa njim kad bude došao da mi objasni, ako je istina. Ali to je potpuno nebitno, nemojte praviti od tih stvari. Kapiten izlazi ili desi se, Tadić, Mitrović. Taj prvi koji je najbliži uzima traku. Bar meni to ne znači ništa. Ali dobro, daćemo Kostiću, ako mu je toliko stalo. Nikakav problem. Vrlo rado”, rekao je Stojković poslije utakmice u Podgorici, prenosi Sportal.

Kostić je napustio ekipu zbog povrede i do konferencije za medije se nije nagađalo o tome da li postoji nezadovoljstvo bilo kog igrača.

Ostavite komentar: