Dodik o Iliću: Koliko mi je žao zbog rastanka, toliko mi je drago što je potpisao za prvaka ABA

14.07.2022. | 18:36

Generalni menadžer KK Igokea Igor Dodik biranim riječima je govorio o Daliboru Iliću.

Ilić je danas poslije šest godina napustio Igokeu i karijeru nastavlja u Crvenoj zvezdi sa kojom je potpisao ugovor na četiri sezone.

“Preuzimanjem Igokee jedan od prvih značajnijih poteza bilo je dovođenje Dalibora Ilića. Prvi put se odvojivši od roditelja, ključnu ulogu u prevazilaženju problema odvojenosti od kuće, odigrao je zet Pavle. Posebno smo se radovali svakom njegovom dobrom potezu, asistenciji, zakucavanju i postignutom košu. Ta skromnost i dobrota koju je povukao od roditelja, nekad nas je nervirala i htjeli smo da od njega napravimo momka koji će da se potuče na terenu i da nema pardona ni prema kome”, napisao je Dodik na Twitteru i dodao:

“Ali je uvijek imao respekt i znao gdje mu je mjesto. Išli smo zajedno u Los Anđeles, da trenira u LA campu sa drugim talentima svijeta. Uvijek je slušao i kupio savjete od drugih. Koliko mi je žao što se rastajemo toliko mi je drago što je potpisao za klub koji je prvak ABA lige i koji igra Evroligu, jer Evroliga je mjesto gdje on i pripada. Sada vjerujem da ću da pratim sve utakmice Zvezde iako to do sada nisam imao običaj. Hvala na svemu do sada što si pružio i želim ti sve najbolje u životu! Mnogo uspjeha sa novim klubom, novih priznanja i novih rekorda”.